Babykamer
Wonen

Zoektocht naar behang voor kinderkamer

Een tijd geleden was ik op zoek naar behang voor de kinderkamer. We verwachten namelijk een kindje en we zijn druk bezig met het inrichten van de babykamer. Hartstikke leuk natuurlijk maar het was een flinke zoektocht om het juiste behang te vinden. Natuurlijk speelden daarbij ook de hormonen een belangrijke rol. Maar het was wel heel duidelijk dat het best even zoeken is als je iets in je hoofd hebt, om dat dan ook te vinden.

Behang voor kinderkamer

Behang voor kinderkamer bij stenen winkels

Natuurlijk begon ik mijn zoektocht naar behang voor de kinderkamer bij verschillende woonwinkels en bouwmarkten. Hoewel het assortiment daar niet tegen viel, vond ik het wel veel van hetzelfde. We hadden, of nou ja, ik vooral, een bepaald beeld in het hoofd en dat was niet te vinden bij de stenen winkels. Naarmate de zwangerschap vorderde werd ook de stress groter. Want het kon toch niet zo zijn dat ons kindje straks geboren zou worden en het kamertje was nog niet klaar? Dat was natuurlijk ondenkbaar op dat moment.

Lilipinso

Online behang kopen

Ik besloot om ook online te gaan zoeken. Mijn vriend begon nog wat tegen te sputteren en hij begon over teveel of te weinig rollen en kleurverschil bij verschillende batches. Gelukkig weet hij ook dat hij een zwangere vrouw niet tegen moet spreken. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij het behang van Lilipinso. Dit behang wordt verkocht bij qiddie.com. Wat een superleuke webshop is dat! Ik werd direct verliefd op het prachtige speelgoed en de mooie behangetjes. Hier vond ik het behang dat ik al die tijd voor ogen had. Eindelijk! En het mooie was dat je op de website ook heel duidelijke rekenmodule hebt waardoor je precies weet hoeveel je nodig hebt. Bovendien worden alleen rollen uit dezelfde batch verstuurd. Heb je meer nodig dan op voorraad is, dan wordt het voor je besteld.