Zakelijk

Vergaderlocatie Rotterdam Centrum

Ben jij op zoek naar de juiste vergaderlocatie in Rotterdam centrum? Dan kan hotel Pincoffs. jou daarbij helpen! Wij leveren verschillende vergaderruimtes aan bedrijven die opzoek zijn naar dit soort ruimtes, maar die er op hun eigen locatie helaas niet over beschikken. Wij leveren van grote tot wat kleinere zalen. Het is ons doel om de ruimtes zo verzorgd mogelijk te maken, zodat onze gasten in de ruimtes er zonder problemen kunnen vergaderen. 

Positieve ervaring

Mijn koekjes bedrijf heeft vier filialen in de randstad. Nou had ik besloten om alle nieuwe plannen en ideeën aan alle managers van elk filiaal uit te leggen en de toekomstige plannen toe te lichten. Hiervoor moest ik opzoek gaan naar een geschikte locatie dat daarnaast ook nog eens in een van deze vier steden past, want het zou mij gek lijken om dit nou weer buiten de randstad om te doen. Gelukkig kwam ik snel bij hotel Pincoffs terecht en zag ik dat zij ruimtes verhuren aan bedrijven, zodat zij hier kunnen vergaderen. Ideaal voor wat ik zelf zocht. Hier heb ik een ruimte afgehuurd en alles goed kunnen bespreken in een sfeervolle en ontspannen ruimte. Ik raad andere bedrijven ook aan om hier dingen te bespreken.