Geen categorie

Praktische plak spiegel

Bekijk de praktische plak spiegel bij de Spiegelshop. Een plak spiegel is ideaal voor kleine ruimtes, zo is het mogelijk om de plak spiegel aan de binnenzijde van een deur aan te brengen. Velen creëren in huis een inloopkledingkast door alle garderobekasten naast elkaar in een kamertje te plaatsen, daar tegen de deur een passpiegel is handig. Maar ook als je een dochter in de tienerleeftijd hebt dan is een extra spiegel welkom, en een plak spiegel is dan een uitkomst, want dan kan zij in haar eigen kamer met make-up experimenteren. De spiegel zou dan ook tegen de deur van haar kamer kunnen.

Bij de Spiegelshop heb je keuze met de omlijsting

 Bij de plak spiegel is de omlijsting een mooie facetrand. Op de site is dat bij de spiegel Clear goed te zien, maar de Spiegelshop heeft meer spiegels in de collectie dan de Clear. De spiegel Clear is in iedere maat te verkrijgen, maar dat is met alle spiegels van de Spiegelshop Hengelo, want deze heeft een eigen lijstenmakerij. Maar meestal kan de consument een spiegel kiezen tussen de standaard spiegels met omlijsting en dit omdat de collectie erg divers is. Dat maatwerk is dan meer een optie. Het is mooi als je al die vormen spiegels ziet met of zonder lijst.

Selecteer stijlen, en kijk in huis wat waar past

Als je de site bekijkt, dan kun je links bovenaan ‘stijlen’ selecteren. Je weet immers wat voor interieur je hebt, en zo kom je het snelste bij de spiegels met lijst uit wat matcht met het totaal. Zeker als je kiest voor een spiegel ter decoratie in de woonkamer, dan is het heel belangrijk dat het één stijl is. Dan komt er nog wat keuzes met welke vorm en waar in huis. Een ovale spiegel in de gang? Een rechthoekige spiegel met een brocante lijst tegen de schouw in de woonkamer? Er is keuze genoeg, bekijk de site.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *