paperclips bedrukken
Zakelijk

Paperclips bedrukken

Reclame maken door middel van paperclips bedrukken is een geweldige optie. Nooit eerder had ons kantoor daarbij stil gestaan, maar nu weten wij beter. Normaal gesproken bestaat een paperclip uit een gebogen stuk metaaldraadje, waarmee je diverse papieren bij elkaar kunt houden. Op zich niks mis mee, maar hiermee hebben wij wel een belangrijke reclame campagne mee mis gelopen. Want tegenwoordig bestaat dit draadje, zullen wij maar zeggen, uit meerdere vormen. Denk bijvoorbeeld aan een soort clip, die je zo kan ombuigen dat het papieren vellen bij elkaar houdt.

paperclips bedrukken

Hier kan je paperclips bedrukken

Online via B55.nl is het mogelijk om diverse clips te laten bedrukken. Natuurlijk is dit niet mogelijk op de standaard clips, maar wel op de ander modellen die je hier op deze site allemaal kan vinden. Denk hierbij aan de cornerclips, de markclips en nog veel meer. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment die je hier online kan vinden. Meer weten, kijk snel op deze website voor de mogelijkheden.

Wij zijn enorm tevreden over de bestelling die wij onlangs van dit bedrijf hebben mogen ontvangen. Want nu hebben wij zeer mooie cornerclips waarmee wij onze dossiers bij elkaar kunnen binden. Hier staat ons logo op en zo maken wij meteen reclame voor ons bedrijf.