pagode partytent
Tips

Pagode partytent houdt alle kramen droog

Er zijn talloze manieren om droog te blijven tijdens een evenement, maar het fijnste is toch wanneer de organisatie zorgt voor tenten. Je kunt dan kiezen voor een grote paviljoentent of juist een pagode partytent, ideaal voor kleinere events.

pagode partytent

Wat is een pagode?

Een pagode partytent ken je wellicht wel van festivals. Ze worden vaak gebruikt voor een VIP-ruimte, een muntenbalie of andere kleinschalige onderdelen van een festival. Daarnaast is de pagode partytent ideaal voor kraampjes en foodtrucks. Je houdt niet alleen de kraam zelf droog, maar ook de mensen die in de rij staan. 

Hoeveel pagodetenten heb ik nodig?

Dat is afhankelijk van de grote van je feest of evenement. Een tent per kraam is geen gek idee, maar als je niet met kramen werkt dan is het in feite een kwestie van bepalen welke balies droog moeten staan. In ieder geval is het in Nederland altijd aan te raden om een evenement een droge plek te geven. In Nederland kan het weer zo snel omslaan dat je hele feest in het water valt. Dat wil natuurlijk niemand, en daarom kiezen zoveel mensen ervoor tenten te gebruiken om het droog te houden tijdens onvoorspelbare zomers.