Zakelijk

Oplossingen voor geluidsoverlast werkplek

Goede oplossingen voor geluidsoverlast werkplek vind ik enorm belangrijk. Ik zou het echt vervelend vinden als mijn werkgever daar geen aandacht voor had. Te veel omgevingsgeluid geeft mij veel stress en ik word er erg moe van. Ook ben ik veel minder productief omdat ik me slecht kan concentreren. Gelukkig heb ik een baas die meer dan voldoende maatregelen treft hiervoor.

Veel goede oplossingen mogelijk

Er is van alles mogelijk om te veel geluidsoverlast op de werkplek tegen te gaan. Zelf vind ik scheidingswanden prettig. Je hebt dan meteen meer privacy. Als ik met iemand moet bellen kies ik graag voor de cabine. Ik kan dan zelf ongestoord praten en weet dat er niemand meeluistert. Bovendien heb ik geen last van geluiden om me heen waardoor ik me beter kan concentreren op het telefoongesprek. Oplossingen waar iedereen tegelijk van profiteert kun je zoeken in het plafond of de wanden. Wandbekleding kan een ruimte ook nog eens stukken mooier maken. Ik merk dat we door het toepassen van verschillende maatregelen veel meer werk kunnen verrichten. Een rustige werkplek is echt nodig als je productief moet zijn.