Geen categorie

Het ultieme jassenlabel

Herno is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in outdoor bovenkleding. Hun ontwerpen zijn herkenbaar en van hoge kwaliteit, en door innovatief onderzoek te doen, bieden ze een van de grootste keuzes aan technologieën in de bovenkledingbranche. Hun kennis van textiel en couturemode stelt hen in staat om een ​​breed scala aan stijlen en kleuren toe te passen.

In 2007 introduceerde Herno een succesvolle collectie stukken gemaakt van de beste kwaliteit dons van fijne ganzenveren uit Noord-Italië. Dit resulteerde in hèt bekende zachte en lichtgewicht model voor gewatteerde jassen voor heren en dames.

De filosofie van Italiaanse perfectie.

Herno heeft tegenwoordig winkels over de hele wereld. Elke collectie is gericht op moderne consumenten met een uitstekende smaak en richt zich op functionaliteit en esthetiek. Het merk is trots op hun vakmanschap van hoge kwaliteit, en elk kledingstuk weerspiegelt dit met onderscheidende Italiaanse kenmerken.

Herno is nog steeds een familiebedrijf, gerund door Claudio Marenzi, die het merk naar nieuwe hoogten heeft getild. Tientallen jaren van onderzoek en innovatie hebben ertoe geleid dat Herno een van de beste merken voor bovenkleding ter wereld is geworden en voortdurend meer hoogwaardig en technisch textiel in elk van zijn kledingstukken en collecties heeft geïntroduceerd, met zijn gewatteerde donsjassen nu iconisch.
Met de release van de volledig waterdichte Lanimar-collectie heeft het merk zichzelf overtroffen.
Het bedrijf krijgt wereldwijd respect voor zijn aandacht voor vakmanschap en het milieu.

De zeldzame compententie van echte kleermakers

Dus, wat kan men verwachten van een Herno-jas? Klassieke, gestroomlijnde stijlen gevuld met fijn dons afkomstig uit Siberië en Lomellina, afneembare kappen en biezen en aandacht voor detail en design waar de Italianen het beste in zijn.
Door innovatieve methoden te gebruiken en onderzoek te doen naar nieuwe technologieën, zijn deze hoogwaardige jassen aangepast voor dagdagelijks gebruik.
Het pufferjack zag er nog nooit zo goed uit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *