Geen categorie

Goedkope raamfolie

Met raamfolie voorkom je dat mensen direct je huis in kunnen kijken. Raamfolie is een ideale oplossing voor wanneer je geen licht uit je huis wil ontnemen, maar wel voldoende privacy in huis wil hebben. Handig voor in de badkamer bijvoorbeeld. Mensen die aan de straat wonen, kiezen vaak ook voor raamfolie voor een deel van hun ramen aan de straat. Ook bij je voordeur kun je de stukken glas bedekken met raamfolie. Het werkt ook nog een klein beetje isolerend, omdat je toch een extra laagje op je glas hebt.

Op maat en zelfklevend

Raamfolie gemakkelijk en goedkoop op maat bestellen doe je via deze webshop. Je kunt kiezen of je je raamfolie op een rol wil ontvangen en het assortiment aan raamfolie is zeer ruim. Het voordeel van de raamfolie van deze webshop is dat het statisch is. Het is zelfklevend, zonder plak achter te laten als je het weghaalt. Je verplaatst statisch raamfolie ook zeer gemakkelijk als het toch niet bevalt of als je het niet helemaal recht hebt geplaatst. Je vindt bij de webshop een hoop soorten raamfolie.

Bestel je raamfolie

Zo zijn er simpele designs met enkel wat vervaging, maar ook prints en kleuren. Raamfolie met kleuren heeft iets weg van glas-in-lood ramen en kan dus ook nog een decoratieve waarde hebben. Weet je niet zeker wat je wil hebben, of wil je eerst in het echt zien hoe de raamfolie eruit ziet? Dan bestel je voor slechts één euro een proefstaaltje. Voor bestellingen boven de vijftig euro betaal je geen verzendkosten. Als je voor vier uur bestelt, heb je morgen je bestelling in huis.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *