Zakelijk

Goede zonwering gevonden voor terras van mijn horeca gelegeheid

Ik heb een horeca gelegenheid in Scheveningen en was op zoek naar goede zonwering horeca terras. Mijn terras is in de zomerperiode permanent open, van ‘s ochtends tot aan met ‘s avonds laat. Weer of geen weer. Ook als het regent willen ze gewoon lekker buiten zitten. Meestal zijn dit toeristen die willen genieten van de zee en van de mensen die langslopen op de boulevard. Daarom heb ik gekozen voor een knikarmscherm die ook heel goed regenwater af kan voeren. Dat is wel heel belangrijk in Nederland als je in het hoogseizoen permanent een zonwering wil laten hangen waar je geen omkijken aan hebt. Volle zon of regen, hij is betrouwbaar en werkt prima. Niet dat je met een stok soms moet prikken om opgehoopt water omhoog te duwen wat weer in bakken naar beneden komt. Hiermee kan ik me concentreren op de klanten en op de service. En daar gaat het om. 

Levering en service

Levering was prima. Op de juiste dag en alles keurig compleet geleverd. Net voor het seizoen hing hij prachtig te pronken in mijn zaak. Prima service ook trouwens. Had nog een paar vragen maar ik werd keurig geholpen door een dame op kantoor. Dik tevreden!