Engels gras
Wonen

Engels gras online te bestellen

Erg veel mensen zullen al wel eens van de term Engels gras gehoord hebben. Echter is het niet voor iedereen helemaal duidelijk wat deze term nou eigenlijk inhoudt. Dit is niets om je voor te schamen, Engels gras is dan ook niet heel erg populair. Engels gras is een kleurrijke plantensoort. Deze soort stamt af van de strandkruidfamilie. Zoals de naam al doet vermoeden, komt de plant vooral voor in Engeland. 

Engels gras

Een zeldzame plant

Engels gras is een redelijk zeldzame plant. De plant staat namelijk op een lijst waar veel zeldzame planten op staan. Engels gras staat op deze lijst doordat de hoeveelheid de laatste tijd erg achteruit is gegaan. Het is zelfs zo erg, dat de plant eigenlijk weer zo veel mogelijk verspreid moet worden. Zo zal de plant niet uitsterven. 

Een kleurrijke plant

Ben je op zoek naar een unieke en een kleurrijke plant? Kijk dan eens of Engels gras iets voor je is. Deze plant is op dit moment in twee verschillende kleuren te verkrijgen, namelijk roze en wit. Naast dat de plant ieder huis opvrolijkt, is het van belang dat de plant niet uitsterft. Wanneer je Engels gras koopt, help je dus mee aan de verspreiding van deze zeldzame plant.