topdekmatras
Wonen

Eigenschappen van nieuw matras

Kijk je rond voor een nieuw matras dan schrik je van de prijzen die er voor worden gevraagd, maar heb je wel een nieuw matras nodig of kun je het op een andere manier oplossen die net zo goed is en veel voordeliger. Door gebruik te maken van een topdekmatras heb je een zo goed als nieuw matras, alleen is de prijs vele malen voordeliger. Het matras heeft wel hetzelfde comfort als een normaal matras, lekker comfortabel en geeft de ondersteuning die je nodig hebt tijdens de slaap. 

topdekmatras

Soorten en maten

Een topdekmatras heb je bij Perfecthomshop.eu in verschillende uitvoeringen en maten, je bepaald zelf welke materialen er voor moeten komen in de kern van het matras. Ook de toplaag van het matras heb je in verschillende materialen, ieder topdekmatras is voorzien van een hoes die je eraf kunt ritsen. Het matras kun je ook eenvoudig gebruiken om op de bank te neer te leggen, of neem het mee op vakantie naar de camping want je rolt hem gemakkelijk op om in de auto mee te nemen.

topdekmatras

Comfort 

Het is niet nodig om iedere nacht te liggen draaien in je bed, vooral in de zomer wanneer het warm is heb je voldoende nachtrust nodig. Met dit topdekmatras houd je het bed lekker koel waardoor je comfortabel slaapt. Geen nachten wakker liggen, moe en geprikkeld wakker worden omdat je weer niet goed geslapen hebt. Wil je een stevige ondergrond of lekker zacht en comfortabel liggen, het kan allemaal met deze matrassen van Perfecthomeshop.eu.