E liquid
Roken

E liquid: online kopen of in een winkel?

Een E sigaret werkt niet zonder E liquid. Die vloeistof wordt verband in de elektronische sigaret en via die weg komt er rook vrij die je in kunt ademen. Die vloeistof moet je zo nu en dan bijvullen maar deze gaat gelukkig wel een stuk langer mee dan een pakje sigaretten. Er zijn echter talloze soorten vloeistof om uit te kiezen. Welke moet je nu hebben? En waar kun je die vloeistof het beste kopen?

Een vloeistof kiezen

E liquid

Welke vloeistof je kiest hangt af van of je de sigaret gebruikt om te stoppen met roken of dat je gewoon een E sigaret wil roken omdat je de smaak lekker vindt. In dat geval kun je inderdaad beter voor de elektronische sigaret dan een echte kiezen, al is deze elektronische sigaret niet helemaal zonder risico. Als je wil stoppen met roken dan kun je vloeistof kiezen met nicotine erin en zo langzaam je verslaving afbouwen.

Online of in een winkel

Of je online of in een winkel je vloeistof haalt is afhankelijk van een aantal factoren. Weet je al welke smaak en hoeveelheid nicotine je wil en wat je lekker vindt? Dan kun je prima online bestellen want het scheelt je absoluut geld.