Vervoer

Blij met theoriecursus in Amsterdam West

Een paar maanden geleden heb ik mezelf opgegeven bij deze theoriecursus in Amsterdam West, voor de theoriecursus. En wat zag ik er tegenop zeg, ik ben helemaal niet goed in leren, als ik drie bladzijdes moet leren raak ik al helemaal in de stress. Maar met deze cursus ging dat prima. De cursus is eigenlijk gewoon leuk, de stof is onwijs leerzaam en ik herkende heel veel situaties uit de praktijk omdat ik veel op de fiets in het verkeer zit. Tijdens de cursus worden de belangrijkste onderwerpen uit het boek behandeld en kun je tijdens de cursus vragen stellen. Ook moest ik vragen maken zoals je die tijdens het echte examen ook kunt verwachten. Dat vond ik wel lekker, dan maak je eigenlijk al een soort proefexamen. Toen ik die voor de eerste keer haalde voelde ik me sterk, toen wilde ik het gewoon gaan halen.

Geslaagd

Drie weken geleden ben ik geslaagd voor mijn theorie examen. Zo wat was ik blij zeg! Ik heb echt een prima cursus gehad hier. Leuk, leerzaam maar ik werd ook goed begeleid als ik even iets niet wist. Dat vond ik echt top. Prima cursus dit.