Zakelijk

Betonconstructie

Heeft u een betonconstructeur nodig die u helpt met betonconstructie? Van Boxsel engineering is uw constructieve helper. Al 50 jaar lang zijn ze ervaren engineers. En in totaal zijn er nu 35 ontwerpers die tot uw dienst staan. Ze zijn gevestigd in Oosterhout en in verschillende landen, zoals Gurgaon/New Delhi en India. Ze zijn een raadgevend ingenieursbureau voor constructies, voor de tekeningen hebben hun diverse bedrijven die het teken en rekenwerk doen voor u.

Betonconstructie Van Boxsel

Ik was opzoek naar een betonconstructeur die voor mijn bedrijf een ontwerp kon maken voor de constructie van het gebouw. Zij hadden binnen al snel door wat ik in mijn gedachten had en hebben me hierin advies gegeven om zo het beste uit men idee te krijgen. De communicatie was subliem. Ze hebben precies opgebracht wat ik zocht. Toen wilde ik het graag op papier getekend laten worden, Van Boxsel heeft me toen een goed bedrijf aanbevolen. Ze zijn echt een aanrader.

Wilt u meer te weten komen over de producten en diensten die Van Boxsel u te bieden heeft? Neem dan contact op via de website of neem even een kijkje op de website.